Coaching in zelfstandig ondernemerschap

Op weg naar succesvol ondernemerschap

Wat houdt je als ondernemer bezig?

 • Hoe vertaal ik mijn ondernemersplan naar concrete acties die tot meer klanten en omzet leiden?
 • Wat kan ik zelf op mijn website aanpakken en waar schakel ik anderen bij in?
 • Hoe kan ik met plezier en effect acquisitie aanpakken?
 • Durf ik te investeren en benut ik mijn kansen?
 • Hoe ontwikkel ik mijn marketingstijl en welke kanalen passen daarbij?
 • Financiën en administratie: doe ik dat zelf of besteed ik het uit?

Wat levert ondernemers coaching je op?

 • Je ziet de kracht en de zwaktes van je bedrijf.
 • Je hebt mogelijkheden voor groei en vernieuwing in kaart gebracht
 • Je zet concrete stappen voor krachtig ondernemerschap.
 • Je zet een perspectief uit voor de komende 3 jaar.
 • Een eerlijke prijs voor je dienst/product en een uitgewerkt business model
 • Je hebt meer klanten en ziet een stijgende lijn in je omzet
 • Je hebt inzicht in de do’s en don’ts van het zelfstandig ondernemerschap
 • Je deelt kennis, ervaring en waar mogelijk doe je dingen samen met ondernemers in je netwerk
 • Lef en energie, creativiteit, vrijheid en voldoening

Hoe bereik je je doel?

In een groep van 6 ondernemers ga je aan de slag met jouw bedrijf. Wij helpen je bij het scherp krijgen van je niche, het zichtbaar maken van je bedrijf in de markt. Je leert keuzes maken voor marketing instrumenten en sociale media. Je oefent met presenteren in de groep.

Liever een individueel traject?

Jouw vragen en thema’s zijn het uitgangspunt  voor het ontwerpen van een traject op maat met b.v. aandacht om:

 • Naast je vakkennis je ondernemerschap ontwikkelen en je netwerk op bouwen.
 • Leren jezelf  en je bedrijf vrij en helder presenteren.
 • Klanten naar je toetrekken met marketingtools die bij jou passen.
 • Tegenslagen incasseren en weer doorgaan met bouwen aan je bedrijf, vanuit groeiend vertrouwen

de startversneller

€ 1.000,– subsidie voor een coachtraject!

Ria van Herk is Ondernemerscoach voor De Startversneller

Voor Ondernemers uit Gelderland en Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK en zelf in hun onderneming willen investeren

Meer weten?

Wil je meer weten over ondernemers coaching? Bel ons op 038 4605844 of stuur een mail.

 


"Door de coaching van Erna ontdek ik mijn energielek in mijn werk. Ik kom al snel bij mijn verlangen uit om een eigen bedrijf te beginnen. Zij geeft mij concrete handvatten en mijn zelfvertrouwen groeit en ik heb mijn droom stap voor stap gerealiseerd".

Marike Jonker, 51 jaar


Ria kwam in beeld toen ik mijn ondernemersplannen wilde concretiseren. Ze stelt goede vragen waardoor je helder krijgt ‘wie je bent’, ‘wat je doet en waarom’ en ‘welke oplossingen je biedt aan je doelgroep’. Ria vraagt goed door en daagt je uit om stil te staan bij je plannen, tot je zeker weet dat je op de goede weg bent. Ook heeft ze veel praktische kennis over bedrijfsvoering. Zo wordt mijn bedrijfsplan steeds concreter. Een doortimmerde basis maakt de vervolgstappen gemakkelijker. De aanpak van Ria zorgt ervoor dat die basis stevig en solide is.

 

Tineke, 50 jaar www.boombuitencoaching.nl