NIEUW: Gerrits Van Herk Talentontwikkelaars

Wie zit er op mij te wachten op de arbeidsmarkt?

Wij hebben onze bedrijven Erna Gerrits Loopbaanbegeleiding & Rivisie samengevoegd tot Gerrits Van Herk talentontwikkelaars.

Wij geloven dat iedereen – om volledig tot bloei te komen – ruimte nodig heeft zijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als talentontwikkelaars leren wij mensen met een werkgerelateerde vraag hun persoonlijke kracht te vinden en nieuwe stappen te zetten. Dit doen wij door loopbaanbegeleiding, coaching en supervisie. Hierbij werken wij zowel binnen organisaties als voor particulieren. In oktober zijn we gestart met onze nieuwe dienst Van idee naar ZZP.

Onze klanten waarderen ons omdat:
• zij merken dat wij oprechte aandacht hebben voor de mens die zij zijn en dat wij de keuzes die ze maken respecteren
• zij hun mogelijkheden ontdekken en leren hoe ze daarmee, in hun baan of als zelfstandige, kunnen ondernemen
• zij bij ons werken aan de balans tussen hoofd en hart en handen. Na een traject bij ons hebben ze de power om eigen keuzes te maken en het lef om deze te realiseren.

In februari ontvang je van ons een themabrief over het ontwikkelen van je talenten in een veranderende omgeving. Deze themabrieven versturen we 4x per jaar.

Kijk eens rond op onze website en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. En wil je samen een kopje koffie of thee drinken? Je bent van harte welkom aan de Tjaskerstraat in Zwolle en kunt ons natuurlijk ook uitnodigen voor een gesprek bij jouw organisatie.

Erna Gerrits & Ria van Herk