ZZP coaching in zelfstandig ondernemerschap

ZZP coaching: op weg naar succesvol zelfstandig ondernemerschap

Gefeliciteerd: je hebt het besluit genomen en gaat  ZZP-er worden!
Ook in de startfase van het zelfstandig ondernemerschap staan wij als coaches naast je.

Wat houdt je bezig als ZZP-er?

 • Hoe schrijf ik een ondernemersplan dat me verder brengt in m’n zelfstandig ondernemerschap?
 • Wat ga ik zelf aanpakken en waar schakel ik anderen bij in?
 • Hoe kan ik plezier in en effect van acquisitie krijgen?
 • Welke risico’s loop ik en hoe ga ik daar mee om als ZZP-er?
 • Welke middelen gebruik ik voor mijn marketing?
 • Financiën en administratie: doe ik dat zelf of besteed ik het uit?

Wat levert ZZP coaching je op?

 • Je hebt op elk ZZP terrein jouw weg naar antwoorden gevonden
 • Je hebt een ondernemersplan met concrete stappen voor de invulling van je zelfstandig ondernemerschap
 • Inzicht in prijzen, inkomen, uitgaven, belastingen en verzekeringen
 • Je hebt inzicht in de do’s en don’ts van het zelfstandig ondernemerschap
 • Je deelt kennis, ervaring en waar mogelijk doe je dingen samen
 • Lef en energie, creativiteit, vrijheid en voldoening

Hoe bereik je je doel?

In een groep van 6 ZZP-ers ga je ondernemend aan de slag met jouw bedrijf. Wij helpen je bij het scherp krijgen van je niche, het zichtbaar maken van je bedrijf in de markt. Je leert keuzes maken voor marketing instrumenten en sociale media. Je oefent met presenteren in de groep.

Extra

Tijdens dit groepstraject kun je op bepaalde thema’s of vragen een individueel coaching gesprek tegen gereduceerd tarief krijgen.

Meer weten?

Wil je meer weten over ZZP coaching? Bel ons op 038 4605844 of stuur een mail.

"Door de coaching van Erna ontdek ik mijn energielek in mijn werk. Ik kom al snel bij mijn verlangen uit om een eigen bedrijf te beginnen.

Zij geeft mij concrete handvatten en mijn zelfvertrouwen groeit en ik heb mijn droom stap voor stap gerealiseerd".

Marike Jonker, 51 jaar

Ria kwam in beeld toen ik mijn ondernemersplannen wilde concretiseren. Ze stelt goede vragen waardoor je helder krijgt ‘wie je bent’, ‘wat je doet en waarom’ en ‘welke oplossingen je biedt aan je doelgroep’. Ria vraagt goed door en daagt je uit om stil te staan bij je plannen, tot je zeker weet dat je op de goede weg bent. Ook heeft ze veel praktische kennis over bedrijfsvoering. Zo wordt mijn bedrijfsplan steeds concreter. Een doortimmerde basis maakt de vervolgstappen gemakkelijker. De aanpak van Ria zorgt ervoor dat die basis stevig en solide is.

 

Tineke, 50 jaar www.boombuitencoaching.nl